0
Evroliga
Real Madrid v Partizan Turkish Airlines EuroLeague

Real Madrid v Partizan Turkish Airlines EuroLeague

VANJA MARINKOVIĆ ODOGOVORIO NA PITANJE: Ko je novi vođa navijača Nilikina ili Tajrik?

Objavljeno: 16.10.24 u 08:16

„Izgubili smo poslednju četvrtinu, ali s obzirom na to da smo igrali kod kuće, to se nije toliko osetilo!“

Košarkaši Partizana ostvarili su značajnu prvu evroligašku pobedu protiv Bajerna rezultatom 86:78. Nakon završetka utakmice, kapiten crno-belih, Vanja Marinković, podelio je svoje utiske sa predstavnicima medija.

Prva pobeda u Evroligi. Mislim da smo igrali dobro u prvom poluvremenu, kako u odbrani, tako i u napadu. Imali smo opet manji pad u trećoj četvrtini, kao što je bio slučaj protiv Baskonije i Reala. Izgubili smo poslednju četvrtinu, ali s obzirom na to da smo igrali kod kuće, to se nije toliko osetilo – izjavio je Marinković.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Predstojeće obaveze ne ostavljaju mnogo prostora za analizu, jer Partizan već prekosutra igra novu utakmicu protiv Makabija, a zatim i protiv Zadra.

Nemamo mnogo vremena za analizu. Važno je da pokušamo da zabeležimo pobede i protiv Makabija i protiv Zadra – dodao je kapiten.

Na pitanje o razlozima za padove u igri, Marinković je odgovorio:

Ne znam, kada odeš na odmor sa ‘plus 17’, iako u glavi znaš da nije kraj, nekako uđeš malo opuštenije. To su greške koje moramo da izbegavamo.

Partizanov tim još uvek nije u punom sastavu, jer su Ajzea Majk i Dvejn Vošington izostali sa terena.

Oni su s nama, ali ima nas dovoljno. To je pitanje za trenera. Na nama je da damo sve od sebe na treninzima i utakmicama – zaključio je Marinković.

Tokom slavlja s navijačima, Frenk Nilikina je bio u centru pažnje, što je mnoge podsetilo na Matijasa Lesora, bivšeg ljubimca navijača. Na pitanje da li je Nilikina novi predvodnik navijača, Marinković je odgovorio:

Ne znam, ili on ili Tajrik, ali Frenk je već naučio neke pesme. Drago mi je što znaju reči, to je lepa stvar.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter