0
Evroliga

Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Nemanja Nedovic, #26 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Stark Arena on January 04, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

UŽASAN POSAO VRHA EVROLIGE: Kukaju da nema novca a evo šta su uradili! (FOTO)

Objavljeno: 15.10.24 u 10:22

Osam utakmica u jednom danu!

Svakodnevno čitamo o tome kako Evroliga i generalno evropska košarka nisu profitabilan sport, a možda je problem u sledećoj stvari. Naime, u trećem kolu Evrolige, koje se održava u dva dana imamo dosad neviđenu situaciju.

Stvar je sledeća, Evroliga je zakazala za prvi dan trećeg kola neverovatnih 8 utakmica, dok je u sredu na programu samo 1 meč. Da stvar bude još gora, svih 8 utakmica prvog dana se poklapaju!

Screenshot 2024 10 15 101520
FOTO: Printscreen

U ovom slučajum ljubitelji košarke biće u prilici da prate samo jedan meč po izboru ili da se prebacuju sa jednog kanala na drugi.

Ukoliko želi da poveća interes za samim takmičenjem za Evroligu bi možda najbolje rešenje bilo da sledi fudbalsku ligu šampiona, gde se broj utakmica ravnomerno deli po danima, i da po danu postoje 2 termina, na primer u 19 i 21h.

Košarkaši Crvene zvezde su prvi na programu od 19:45 dok Partizan svoju utakmicu započinje sat vremena kasnije.

Standings provided by Sofascore

 

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter