0
Fudbal
Dragan Stojkovic Piksi

FOTO: Starsport

PIKSI PRED ŠPANIJU: „Moramo da iskoristimo prostor kada protivnik stoji visoko!“

Objavljeno: 14.10.24 u 18:27

Putuju u Španiju nakon veoma bitne pobede, pre svega na moralnom planu!

Srbija sustra igra duel Lige nacija protiv aktuelnog prvaka Evrope, selekcije Španije. Atmosfera je dobro, s obzirom da smo u prvom meču ovog reprezentativnog prozora savladali Švajcarsku sa 2:0.

O utakmici sa Španijom, koja se igra u utorak od 20.45, Piksi je rekao:

„Svi porede tu utakmicu od pre mesec dana u Beogradu, kada smo odigrali nerešeno. Tačno je da smo mi defanzivno bili dosta dobro organizovani, nekada to radite svesno i to su taktičke zamisli, a nekada radite zbog protivnika – i to se desilo u Beogradu, jer je Španija ekipa koja zaista može da dominira u posedu protiv svake ekipe.

SRBIJA SVAJCARSKA 41
FOTO: STARSPORT

Isto tako, tu se negde i otvara prostor da iskoristite momente kada protivnik stoji dosta visoko i u kontra udarima možete da budete izuzetno opasni. Možete da igrate i drugačije protiv Španije, na kraju je sve pitanje kako će to izgledati, s obzirom da mi, kao i oni, imamo dosta kadrovskih problema – i ako vam nabrojim igrače koji nisu sa nama, onda ćete znati o čemu govorim“ – reči su selektora Srbije.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter