0
Domaći fudbal
Partizan v Tekstilac Mozzart Super League Season 2024/2025

during the Mozzart Super Liga 2024/2025 match between Partizan and Tekstilac at stadium FK Partizan (JNA) on October 05, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZUBAIRU VEĆ IDE IZ PARTIZANA: Crno-beli imaju ponudu za ofanzivnog igrača?!

Objavljeno: 12.10.24 u 14:11

U ovakvom slučaju bi svega proveo šest meseci u Humskom!

Ibrahim Zubairu praktično od ispadanja Partizana iz Evrope igra sjajno, a nakon duela sa OFK Beogradom, imao je veoma zapaženu ulogu i u meču protiv Tekstilca.

To je privuklo pažnju evropskih klubova za njega, a kako je objavio portal sportsport.baZubairu bi već u januaru mogao da bude prodat u Dansku.

Prema pomenutom izvoru, crno-beli bi mogli da prodaju fudbalera iz Gane u Midtjilend, za oko milion evra, što bi donelo svojevrsan profit u Humsku.

„Cena 20-godišnjeg ofanzivca na tržištu nije velika. Vrednost mu procenjuju na 500.000 evra, ali nema dileme da bi u slučaju da dođe do ozbiljnih pregovora, Partizan tražio milionski iznos za ovog fudbalera“, stoji u tekstu bh. portala.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter