0
ATP
đoković novak..

FOTO: Printscreen/X

NOVAK PRED PUBLIKOM PRIČAO O NADALU: Deo mene je otišao sa njim!

Objavljeno: 11.10.24 u 15:30

Jako dobar meč tinejdžera i veterana!

Novak Đoković savladao je českog tinejdžera Jakuba Menšika nakon velike borbe rezultatom 2:1 u setovima.

Tačan rezultat meča  je iznosio 6:7, 6:1, 6:4 za srpskog tenisera nakon gotovo dva i po sata igre.

Nakon meča, Srbin je bio jasan.

“Apsolutno velika borba, bilo je neizvesno do kraja. Imao sam sreće da pronađem odlične servise u poslednjem gemu, asovi su pobegli, za razliku od prvog seta kada nisam imao servis kada sam servirao za 1-0. Ostao sam smiren posle izgubljenog prvog seta, bila je teška borba, imali smo fizičke krize i on i ja, baš teško. Pratim Jakuba već dugo, nekoliko puta smo trenirali zajedno, ali ne u poslednjih godinu i po dana – jedan je od najboljih servera koji postoji u tenisu, napredovao je”, rekao je Đoković i dodao:

“Odličan i ravan bekhend, češka škola, dosta je napredovao i na forhendu. Zna da sam tu za njega šta god da je potrebno, mogli bismo opet da treniramo. Želim mu sve najbolje.

Na konstataciju da je jedini preostali član Velike trojke i da se Rafael Nadal povukao, Đoković je rekao:

“Stavio sam objavu na instagramu – on je moj najveći rival, to naše rivalstvo je ubedljivo najviše uticalo na mene u karijeri. Znali smo da će taj momenat doći ranije nego kasnije, ali isto je bio šok – isto kao Federer i Mari, sve to me preplavljuje… I dalje uživam u nadmetanjima, ali deo mene je otišao s njima. On je inspiracija milionima dece širom, može da bude ponosan na karijeru.“

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter