0
Evroliga
Crvena Zvezda v Armani Milan Euroleague 2020/21

FOTO: Starsport

FAVORITI UZ MUKE DO TRIJUMFA: Šilds u poslednjoj četvrtini presudio debitantu! (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.24 u 23:05

Zanimljive utakmice u Evroligi ove večeri!

U vrlo dramatičnom meču u Milanu, domaća ekipa je nakon preokreta savladala ekipu Pariza sa 79-74.  Gostujuća ekipa je vodila 8 poena razlike na 5 minuta do kraja meča, ali Milano na krilima sjajnog Šejvona Šildsa pravi seriju 16: 3 i dovodi domaću ekipu do prve pobede u ovoj sezoni Evrolige.

Amerikanac je postigao 21 poen uz 6 skokova i 5 asistencija, sledio ga je Mirotić sa 15 i bivši košarkaš Partizana Zek Ledej sa 13 poena.

U poraženoj ekipi Šorts je imao 17 poena, a Malkom 12.

U Pireju, Olimpijakos je u neizvesnoj utakmici savladao litvanski Žalgiris sa 74-68. Domaćin je sjajno započeo utakmicu i završio prvu četvrtinu sa ubedljivih 21:6. Međutim u nastavku utakmice, litvanski tim se postepeno dizao, da bi trojkom Franciska stigli na -2 na minut i po do kraja.

U pobedničkoj ekipi se istakao Saša Vezenkov sa 17 poena i 11 skokova, dok je drugi bivši NBA košarkaš Evan Furnije dodao 15.

U ekipi Žalgirisa Sirvidis je imao 17 poena a Francisko je dodao 13.

I u poslednjem meču druge runde Barselona je u Blaugrani savladala nemačku Albu rezultatom 88-73. Barselona je vodila preko 39 minuta, a Alba je povela prvi put sredinom treće deonice nakon čega je katalonski tim dodao gas i ubedljivo slavio.

U španskoj ekipi istakao se Brizuela sa 18 poena , bivši kapiten Partizana Kevin Panter sa 14 i još jedan bivši član crno-belih Jan Veseli sa 10 poena.

U poraženoj ekipi najbolji pojedinac je bio Hermanson sa 13 a pratio ga je Mekdauel-Vajt sa 12.

 

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter