0
Domaći fudbal

from left Kosta Nedeljkovic, Stefan Lekovic, goalkeeper Omri Glazer, Marko Stamenic and Strahinja Erakovic during the preparation pripremni friendly prijateljski match between Crvena Zvezda and FK Borac Banja Luka at stadium Radomir Antic on June 29, 2023 in Uzice, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

ŠPANCI PONOVO LOVE BISERA SA MARAKANE: Saragosa ozbiljno zainteresovana za dete Crvene zvezde!

Objavljeno: 09.10.24 u 12:47

Čelnici crveno-belih pred teškom odlukom!

Crvena zvezda mogla bi ove zime da ostane bez jednog od svojih najperspektivnijih fudbalera, defanzivaca Stefana Lekovića. Španski drugoligaš Saragosa, koja je tokom avgustu bila zainteresovana, obnovila je interesovanje za mladog štopera i planira da ga dovede na pozajmicu sa opcijom otkupa po završetku sezone.

Plan Saragose je ambiciozan, žele da sa Zvezdom dele troškove Lekovićevog ugovora na ravne časti, ali srpski klub ne vidi preveliku korist u ovom aranžmanu, s obzirom na to da bi izgubio bonus igrača.

Leković je već imao iskustvo u Španiji, gde je bio na pozajmici u Viljarealu, uglavnom provodeći vreme u B timu, ali transfer nije realizovan zbog neusaglašenih cena.

Zvezda je tada pristala i na smanjenje otkupne klauzule sa 4 miliona na 3 ali je „Žuta podmornica“ nudila svega 2 miliona. Sada, sa četiri odigrane utakmice u Superligi ove sezone, crveno-beli su na potezu – prihvatiti ponudu ili zadržati talentovanog defanzivca.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter