0
Fudbal

(L-R) Ivan Ilic, Luka Jovic, Mijat Gacinovic and Dusan Vlahovic of Serbia look dejected after the UEFA EURO 2024 group stage match between Denmark and Serbia at Munich Football Arena on June 25, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORTPedja Milosavljevic/STARSPORT

VELIKI PROBLEMI ZA PIKSIJA: Još jedan igrač otpao sa spiska zbog povrede ahilove tetive!

Objavljeno: 07.10.24 u 14:25

Novi problemi za selektora našeg nacionalnog tima!

Ivan Ilić, vezista Torina, neće moći da pomogne reprezentaciji Srbije u predstojećim mečevima Lige nacija protiv Švajcarske i Španije. Fudbalski savez Srbije potvrdio je da je povreda ahilove tetive sprečila ovog talentovanog igrača da se stavi na raspolaganje selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju.

Iako je bilo planirano da Ilić stigne u Sportski centar u Staroj Pazovi na dodatne preglede, rezultati su potvrdili ono čega su se svi pribojavali – povreda je ozbiljna i zahteva pauzu. Ovim izostankom, Srbija ostaje bez važnog aduta u sredini terena, što je veliki udarac uoči ključnih susreta.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

Pored Ilića, selektor Piksi se suočava sa još problemima. Andrija Živković već je potvrdio da neće biti na raspolaganju zbog povrede, dok je sudbina golmana Vanje Milinković-Savića i dalje neizvesna. Vanja mora da prođe dodatne preglede kako bi se utvrdilo da li je spreman za ove oktobarske izazove.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter