0
Evropske lige
Notingem Forest

FOTO: X/@premierleague

USPAVANKA JUNAJTEDA I VILE: Milenković asistirao u remiju Notingema i Čelsija! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.24 u 17:09

Dve tvrde utakmice!

U okviru sedmog kola engleske Premijer lige, u terminu od 15 sati, odigrane su dve utakmice sa sledećim rezultatima: Aston Vila – Mančester junajted 0:0 i Čelsi – Notingem Forest 1:1.

U meču između Aston Vile i Mančester junajteda u Birmingemu, očekivanja nisu ispunjena. Iako je Aston Vila, motivisana pobedom nad Bajernom u Ligi šampiona, ušla kao favorit, ekipa Unaja Emerija nije uspela da nametne svoju igru. Prvu pravu priliku imali su tek u 93. minutu, ali je Dalo sjajnim blokom zaustavio šut Filodžina i sprečio eventualna tri boda za domaće.

Mančester junajted je bio najbliži golu u 70. minutu kada je Bruno Fernandeš iz slobodnog udarca pogodio prečku, a odbijena lopta je došla do Antonija, koji je promašio gotovo prazan gol. Nakon ove šanse, više nije bilo značajnih dešavanja.

U Londonu, duel između Čelsija i Notingem Foresta doneo je više uzbuđenja, posebno u drugom poluvremenu. Gosti su poveli u 50. minutu kada je Nikola Milenković glavom spustio loptu do Krisa Vuda, koji je iz blizine matirao golmana Sančeza za 0:1.

Međutim, vođstvo Notingema trajalo je samo sedam minuta, jer je Čelsi ubrzo izjednačio golom Maduekea, koji je sjajno pogodio sa 14 metara. Notingem je u 78. minutu ostao sa desetoricom nakon isključenja Vord-Prausa, a u samom finišu Čelsi je imao nekoliko prilika, ali je golman Selso briljirao, kao i Sančez u 13. minutu nadoknade kada je sprečio Ainu da postigne gol za Notingem.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter