0
Kladionica
Crvena Zvezda Mornar Aba Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZANU JE IZMAKLA POBEDA! Šta će večeras Zvezda uraditi u Evroligi?

Objavljeno: 04.10.24 u 15:40

Utakmica počinje večeras u 21h!

Uprkos atraktivnoj igri i vodstvu od 9 razlike, Partizan je u neizvesnoj završnici ipak poražen od Baskonije. Crno-beli su dominirali većim delom susreta, ali su u ključnim momentima dozvolili protivniku da preokrene rezultat i osigura pobedu.

Džouns je predvodio Partizan sa 22 poena, dok je Dejvis bio odmah iza njega sa 20 poena. Ipak, sjajna partija Markusa Hauarda i timska igra Baskonije, presudila je pobednika u samoj završnici (88-82).

Crvena Zvezda večeras u 21h započinje svoju evroligašku sezonu protiv Parižana. Susret u Parizu ima poseban značaj za oba tima, jer je start sezone ključan za građenje samopouzdanja. Domaći tim, koji je debitant u ovom prestižnom takmičenju, nada se da će iskoristiti prednost publike.

Luka Mitrović, koji igra na poziciji centra u Crvenoj Zvezdi, kaže da su svesni koliko je važan večerašnji meč:

Pariz je tim koji igra sa puno entuzijazma i energije, posebno sada kada igraju prvu utakmicu, tako da će biti dodatno motivisani. Par dana smo vredno trenirali i spremali se za odbranu i napad. Znamo njihove snage i pokušaćemo da poremetimo sve što žele da urade u napadu.

Ispratite uzbudljiv početak Evrolige uz specijale za koje je pripremio AdmiralBet. Isprobajte nove, dabl-dabl opcije za klađenje, poput: da li će oba tima postići koš u prvom minutu, hoće li pasti trojke sa obe strane u prvom minutu, i da li će biti zakucavanja u prva tri minuta? Pored toga, možete igrati na poene igrača, a nakon odigranih na 6 parova, čeka vas 20% freebeta.

Promocije i pogodnosti dostupne su registrovanim korisnicima, a za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane AdmiralBet igrače očekuje 10 dana besplatne igre – 10 za sport i 10 za slot, potpuno odvojeno! Na vama je da se registrujete, verifikujete svoj nalog i igrate na naš račun.

Ne propustite priliku da budete deo evroligaške magijekladite se na igrače ili sklopite specijale po vašoj meri!

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter