0
Evrokupovi
Darko Pančev

FOTO: Printscreen/YouTube

PANČEV OTVORENO: „Inter mi se nije dopao!“

Objavljeno: 30.09.24 u 14:59

Jedan od igrača koji je nastupao za oba tima.

Crvena zvezda u utorak od 21 čas igra duel sa Interom, u okviru Lige šampiona. Makedonski napadač Darko Pančev jedan je od onih koji su igrali za oba tima. Sada sa ove vremenske distance, smatra da je odlazak u Inter bila velika greška u njegovoj karijeri:

„Svakako, nije uopšte sporno. Ne samo da je Inter tad imao nekvalitetnu ekipu, bez igre, posebno za nas napadače. Ni klupska atmosfera nije bila kako treba. Osetio sam to na neki način. Nisam ipak, došao tamo kao mlad igrač da se dokazujem, nego kao jedan od najtraženijih u Evropi. Nije mi se dopalo. Relativno brzo sam se posvađao sa trenerom, posle i sa upravom. Sve je loše krenulo. Dešavaju se takve stvari i greške.“ – rekao je legendarni Pančev u razgovoru za Sportski žurnal, te potom dodao:

„Bio sam tada među najtraženijim napadačima u Evropi. Imali smo pregovore sa Barselonom, čiji je trener bio Johan Krojf. Tražio me je i Aleks Ferguson u Mančester junajtedu. Potpisao sam predugovor sa Milanom. Real Madrid je isto bio zainteresovan, njegov predsednik Ramon Mendoza je dolazio na pregovore. Bilo je izbora, ali sam izabrao najgoru varijantu. Niko mi nije kriv. Preuzimam odgovornost na sebe“ – zaključio je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter