0
Košarka
boban marjanović

FOTO: X/@FBBasketbol

BOBAN OTKRIO KO GA JE UBEDIO DA DOĐE U FENER: Za sve su „kriva“ dva srpska reprezentativca!

Objavljeno: 24.09.24 u 19:19

Prvo sam razgovarao sa svojim agentom, a onda…“

Boban Marjanović, nakon devet sezona provedenih u NBA ligi, odlučio je da se vrati u Evropu i pridruži Fenerbahčea. Pre nego što je započeo svoj NBA put, Marjanović je briljirao u dresu Crvene zvezde, posebno u Evroligi, gde je stekao reputaciju jednog od najboljih centara u takmičenju.

U intervjuu za „Fenerbahce TV“, Marjanović je podelio detalje o svom povratku u evropsku košarku i kako je došlo do njegovog potpisivanja za turski klub.

„Prvo sam razgovarao sa svojim agentom, a onda sam pričao sa Markom Gudurićem i Bogdanovićem i sada sam ovde, a srećan sam i uzbuđen zbog toga“, rekao je Boban.

Jasikevičijus je poznat kao zahtevan trener kome je u igri bitan svaki detalj.

„On je bio sjajan igrač, a sjajan je i trener i oduvek ga pratim. Vrlo sam srećan što ću sarađivati sa Šarunasom. Ponekad, igrači i treneri nisu na istoj talasnoj dužini, a važno je da nađu zajednički jezik. Van terena me samo zanima da su deca srećna, pogotovo deca koja vole košarku. Kada sam ja bio mali, vrlo poznati košarkaš je došao na naš kamp i bacio mi kosku. Nisam prao ruke dva dana, nisam mogao da verujem. Zato se i trudim da provedem dosta vremena okružen decom, da budem njihov uzor i da podelim iskustva sa njima“, rekao je Marjanović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter