0
Košarka
COVIC & DRCELIC 01 207

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ HITNIM SAOPŠTENJEM ODGOVORIO RAŽNATOVIĆU: „Ovim stavljam tačku na sve spekulacije!“ (FOTO)

Objavljeno: 20.09.24 u 17:13

„Permutovao sam cifru za obeštećenje za drugog igrača…“

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, održao je konferenciju za medije u kojoj je govorio o različitim temama pred početak nove košarkaške sezone, uključujući i transfer Nikole Topića u NBA ligu.

Čović je tom prilikom naveo da je Crvena zvezda dobila obeštećenje u iznosu od 2.000.000 dolara, od čega je 200.000 dolara otišlo Topićevom menadžeru, Mišku Ražnatoviću.

Međutim, ubrzo nakon te izjave, Miško Ražnatović je demantovao ovu informaciju. On je naglasio da novac nije otišao njemu, već je deo obeštećenja uplaćen na račun košarkaškog kluba Mega.

Miodrag Miško Ražnatović
FOTO: Starsport

Zbog ovog neslaganja, Nebojša Čović je ponovo reagovao, izdavši hitno saopštenje, u kojem se obraća javnosti kako bi dodatno pojasnio situaciju i odgovorio na Ražnatovićeve tvrdnje. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

– Povodom spekulacija koje su se pojavile u medijima nakon konferencije KK Crvena zvezda , a oko obeštećenja za igrača Nikolu Topića, predsednik kluba Nebojša Čović sledećom izjavom želi da otkloni bilo kakve nedoumice:

– Permutovao sam cifru za obeštećenje za drugog igrača. Nakon provere u klupskoj dokumentaciji konstatovao sam da je KK Mega Vizuri uplaćeno 150 hiljada dolara neto, odnosno 180 hiljada dolara bruto u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na ime obeštećanja po sporazumu za igrača Nikolu Topića. Ovim stavljam tačku na bilo kakve dalje spekulacije na ovu temu – rekao je predsednik KK Crvena zvezda.

Napomena: U prilogu se nalazi faktura koju je KK Crvena zvezda platio KK Mega Vizura u bruto iznosu od 180 hiljada dolara u dinarskoj protivvrednosti – stoji takođe u saopštenju uz fotografiju fakture.

7
FOTO: KK Crvena zvezda

 

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter