0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - APRIL 24: Inbeom Hwang of Crvena Zvezda looks on during the Serbian Cup semifinal match between FK Crvena Zvezda and FK Partizan at Stadium Rajko Mitic on April 24, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PORED ZVEZDE – I HVANG IZGUBIO: Bajer Leverkuzen pregazio Fejenord!

Objavljeno: 19.09.24 u 21:01

Nije se ni Korejac proslavio!

Benfika je slavila u Beogradu pobedom nad Crvenom zvezdom rezultatom 2:0, ali je Bajer Leverkuzen bio još impresivniji u gostima kod Fejenorda, gde je ostvario ubedljiv trijumf od 4:0 (4:0).

Ekipa iz Leverkuzena, koja je prošle sezone osvojila duplu krunu u Nemačkoj i igrala u finalu Lige Evrope, postigla je sve golove u prvom poluvremenu.

Na stadionu „De Kajp“, Florijan Virc je otvorio seriju u 5. minutu, a potom su se u strelce upisali Alehandro Grimaldo u 30. i ponovo Virc u 36. minutu. Četvrti gol bio je autogol golmana domaćina, Tima Velenrojtera, u 44. minutu, čime je postavljen konačan rezultat već na poluvremenu.

Ovaj meč obeležio je i debi bivšeg igrača Crvene zvezde, In-Bom Hvanga, u dresu Fejenorda, ali će ga pamtiti po lošem ishodu.

Fejenord je doživeo težak poraz, ali nije imao ni sreće, jer su im poništena dva gola tokom susreta.

Prvi poništen gol desio se odmah nakon što je Bajer poveo, u 9. minutu, kada je Zeruki bio u ofsajdu nakon kornera koji je izveo Hvang, a VAR je potvrdio nepravilnost.

Leverkuzen je koristio svaku priliku iz kontranapada i time potpuno nadigrao domaćina.

U drugom poluvremenu, Fejenord je pokušavao da postigne makar utešni gol, ali su ih nesrećne okolnosti ponovo sprečile.

Jedan potencijalni penal za Fejenord nije dosuđen zbog prethodnog ofsajda, a u 73. minutu Ajasiju Uedi je poništen gol zbog ofsajda u ranoj fazi akcije.

Bajer Leverkuzen je ovom impresivnom igrom najavio da će biti ozbiljan konkurent u Ligi šampiona ove sezone.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter