0
Evrokupovi
GXtJHDGWYAAqwdc

FOTO: Bayern Munich

NEMCI ŽALE RAZBIJENE HRVATE: Furiozni Bajern – Bespomoćni Dinamo! (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.24 u 08:35

„Bajern se protiv Dinama prošetao do pobede“

Zagrebački Dinamo je u utorak uveče doživeo katastrofalni poraz, izgubivši od Bajerna sa 9:2, čime je postao prva ekipa u istoriji Lige šampiona koja je primila devet golova u jednoj utakmici.

Pored teškog poraza na terenu u Minhenu, zagrebački klub je postao predmet oštrih kritika nemačkih medija, koji nisu imali milosti u svojim izveštajima o utakmici odigranoj na Alijanc Areni.

Najčitaniji nemački list „Bild“ u svom osvrtu na meč istakao je Dinamo kao „ekstremnog autsajdera“, uz bombastičan naslov: „Bajernova sjajna pobeda, nije prestajao da puca.“

Tri dana nakon ubedljivog trijumfa od 6:1 protiv Kila u Bundesligi, Bajern je nastavio golgeterski niz. Na otvaranju Lige šampiona, bavarski gigant je pokazao svoju moć protiv ekstremnog autsajdera Dinama, slavivši furioznu pobedu 9:2!

Takođe, „Kicker“ je dao svoj uvid u meč:

Nemački rekorder je nakratko izgubio ritam na početku drugog poluvremena, dopuštajući Dinamu da smanji na 3:2, ali ubrzo je ponovo „pokrenuo mašinu“ i pregazio hrvatskog šampiona. Bajern je razbio Dinamo, koji je u Hrvatskoj neprikosnoven po broju titula, i izbacio ga sa Alijanc Arene bez milosti.

„Die Welt“ je dao naslov: „Ovo je više od razlike u klasi, Bajern je prošetao pored Dinama“, dok je Sky Sport iskoristio priliku da se osvrne na zagrebačke navijače i njihovu koreografiju pre utakmice.

Bajern je dominirao od samog početka protiv Dinama, čiji su navijači sebe predstavili kao „nepoželjnog gosta“ na velikom transparentu. Iako je Bajern nakratko usporio u drugom poluvremenu, utakmica protiv defanzivno orijentisane hrvatske ekipe ipak je išla samo u jednom pravcu.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter