0
Kladionica
viber image 2024 09 15 09 38 11 862

FOTO: AdmiralBet

OD PERSIJE DO DIVLJEG ZAPADA I LAS VEGASA: KAKO JE POKER OBUZEO SVET? Stari dobri poker, potpuno novi doživljaj!

Objavljeno: 15.09.24 u 10:32

 

 

Iako se tačno poreklo pokera ne zna, mnogi veruju da igra vuče korene iz 16. veka iz Perzije, gde je bila poznata pod imenom „As Nas“.

 

Skoro tri veka kasnije, poker je postao posebno popularan u Sjedinjenim Američkim Državama tokom perioda Divljeg zapada, što je doprinelo njegovom „divljem“ imidžu.

 

Jedna od najpopularnijih varijanti pokera, Texas Hold’em, nastala je na početku 20. veka. Međutim, igra se nije proširila sve do 1960-ih kada je predstavljena u Las Vegasu.

 

Danas, poker igraju online i uživo milioni ljudi svakog dana, a najveći ljubitelji igre učestvuju na World Series of Poker (WSOP) takmičenju, najprestižnijem i najpoznatijem poker događaju počevši od 1970-ih godina prošlog veka.

 

Za one koji vole da igraju Poker, a nisu okupili ekipu za vikend, AdmiralBet ovog vikenda organizuje novi Main Event na svojoj novoj platformi koji počinje u nedelju 15. 9. u 20h. Učesnike očekuje 150.000 GTD za early bird, a kasna registracija počinje u 22:46h.

 

150.000 GTD-a za ranu prijavu, kao i ostale promocije dostupne su svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

 

Ne čekajte – pridružite se stotinama igrača koji već obožavaju novu platformu!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter