1
Košarka
Partizan Mozzart Bet v Paris Basketball: NIS Open Air Friendly Tournament

FOTO: STARSPORT

AU KAKVA DRAMA NA SAJMU: Brendon Dejvis pogodio za pobedu Partizana protiv žilavog Pariza! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.24 u 22:59

Trijumf Partizana!

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Pariza u drugoj utakmici NIS Open Air turnira odigranom na beogradskom Sajmu – 83:82

Nakon ubedljive pobede nad AEK-om (93:60), na megdan crno-belih došao je evroligaš Pariz i prilično namučio crno-bele. Uprkos tome što je Partizan imao i +13, Parižani nisu odustajali i uspeli da do kraja održe rezultatski egal.

Pogodio je Karlik Džons trojku za 81:78 na 26 sekundi do kraja, ali je Ti Džej Šorts u sledećem napadu pogodio dvojku i dobio dodatno slobodno bacanje. Nije uspeo da ga pogodi, ali se Jantunen našao na ofanzivnom skoku i pogodio i doneo prednost svom timu.

Poslednji napad na meču imao je Partizan i Brendon Dejvis je na sekundu do kraja pogodio flouter za pobedu.

U ekipi Partizana po 13 poena su postigli Karlik Džons, Frenk Nilikina i Sterling Braun. Tajrik Džons je postigao 12 poena, a po 10 su postigli Brendon Dejvis i Isak Bonga.

U timu Pariza Nadir Hifi je postigao 19 poena, Ti Džej Šorts 18, a Tajson Vord 16.

13
1
1 Komentara
  1. Prava je milina videti na terenu pet crnaca kako sa ponosom nose dres našeg Partizana. Onda dođe vreme za izmene, i na terenu se pojave drugih pet crnaca. Zaista sam ponosan.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter