0
Kladionica
FK Arsenal

FOTO: Twitter/@Arsenal

4. KOLO PREMIJER LIGE: BITKA ZA SEVERNI LONDON I ZA NOVIH 250.000!

Objavljeno: 14.09.24 u 12:41

Da li imate znanje za desetku?

Reprezentativna pauza u kojoj su se igrali mečevi Lige nacija je okončana, što znači da se vraćamo klupskom fudbalu, a zna se da je Premijer liga nezaobilazna stanica kada je reč o uzbuđenjima svakog vikenda.

Tako će biti i ovog vikenda, jer je u nedelju od 15 časova na programu bitka za severni London u kojoj će Totenhem ugostiti Arsenal u okviru derbija 4. kola najkvalitetnije lige Engleske. Pevci su u prošlom kolu poraženi sa 2:1 od Njukasla, pa sada nakon tri odigrana kola imaju po pobedu, poraz i remi. Sa druge strane, Tobdžije nisu uspele da ostvare stopostotan učinak u domaćem šampionatu, pošto su remizirali sa Brajtonom.

Kada je reč o prethodnim susretima ovih ekipa, na poslednja dva debija severnog Londona je palo ukupno 9 golova. Najpre su Arsenal i Totenhem odigrali nerešeno sa 2:2, da bi izabranici Mikela Artete slavili sa 3:2 u samoj završnici prethodne sezone, tačnije 35. kolu Premijer lige.

Uzbuđenja će biti i na ostalim premijerligaškim mečevima, a program otvaraju Sauthempton i Mančester junajted u subotu od 13.30 časova. Kako bi dodatno uživali u najboljem engleskom fudbalu kladionica AdmiralBet je odlučila da nagradi sve koji pokažu poznavanje engleskog za desetku. Naime, svako kolo ove sezone vam donosi pravi test znanja – ko pogodi svih 10 parova u jednom kolu, odnosno dobije čistu desetku, osvaja fenomenalnih 250.000 dinara! Pored toga, AdmiralBet je spremio sjajne specijale sa Fantazi ponudom, a tu su i specijali da će Saliba i Vajt dobiti po žuti karton, po kvoti 16, ili da će Son biti strelac na meču, uz pobedu Totenhema i 3+ golova.

Kako bi testirali svoje znanje potrebno je da odigrate konačan ishod na svih 10 parova u kolu, sa minimalnom uplatom od 100 dinara. Ko pogodi svih 10 parova osvaja 250.000 dinara, a ukoliko više igrača dobije desetku, ta brojka će ravnomerno biti raspoređena dobitnicima. Takođe, pored engleskog, igrači će svakog kola imati priliku da pokažu znanje i španskog fudbala i osvoje dodatnih 250.000 dinara.

Testiranje svog poznavanje engleskog fudbala je dostupno svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Pažljivo sastavite tiket, pogodite svih 10 ishoda u ovom kolu i naplatite svoje poznavanje najboljeg engleskog fudbala!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter