0
Košarka
najk kalina

FOTO: KK Crvena zvezda

CSKA BOLJI OD ZVEZDE: Crveno-beli stigli dvocifreni zaostatak, ali ipak Moskovljani odneli pobedu! (FOTO)

Objavljeno: 12.09.24 u 21:26

Košarkaši Crvene zvezde su doživeli tesan poraz u prijateljskom meču protiv CSKA Moskve, sa rezultatom 94:92. Ova utakmica je deo VTB kupa, gde je Zvezda grupi sa CSKA i Lokomotivom Kuban, dok se u drugoj grupi nalaze Uniks, Bešiktaš i Zenit.

CSKA, koji je bio smatran favoritom, uspeo je da pobedi Zvezdu nakon uzbudljive i neizvesne utakmice. Ovaj ishod omogućava Moskovljanima da zauzmu lidersku poziciju u grupi.

Crvena zvezda se, uprkos odsustvu ključnih igrača kao što su Džoel Bolomboj, Rokas Gedraitis, Miloš Teodosić i Nemanja Nedović, pokazala u odličnom svetlu, pružajući snažan otpor protivniku. Posebno su impresionirale igre Uroša Plavšića i Ajzee Kenana.

Plavšić je postigao 21 poen, uz 5 skokova i 2 asistencije, dok je Kenan dodao isto toliko poena uz 5 ukradenih lopti.

Ognjen Dobrić je doprineo sa 12 poena, Luka Mitrović sa 9, dok su Kalinić, Davidovac i Mekintajer postigli po 7 poena.

S druge strane, CSKA je predvođen Melom Trimbelom sa 21 poenom i Aleksom Avramovićem, koji je zablistao sa 16 poena. Kasper Ver je dodao 14 poena, Anton Astapkovič 9, a Toni Džekiri 8 poena.

6
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter