0
Evrokup
Bruno Kaboklo

Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade in action against Rokas Giedraitis, #31 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

SPAHIJA O KABOKLU: „Fudbal ima Murinja, mi imamo njega!“ (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.24 u 20:25

Veruje u brazilskog centra.

Bruno Kaboklo se na ne preterano lep način rastao sa Partizanom i odlučio da svoju karijeru nastavi u redovima Hapoela iz Tel Aviva.

Hrvatski trener Neven Spahija poručio je da je Kaboklo izuzetno specifičan i poseban:

Poseban je. Fudbal ima Murinja, mi imamo Kabokla. Šta da kažem? Ja sam sa Brunom lično dobar. Ja sam lično primio Brunovu odluku, s obzirom da smo mi radili zajedno u Memfisu. Kada je došao u Memfis, pomogao sam da dođe da živi sa mnom u isti blok, u istu zgradu – rekao je Spahija, te potom dodao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sportal.rs (@sportalrs)

Na neki način, to moje poznanstvo sa njim je pomoglo da potpiše za Veneciju. Smatram da se radi o ekstra klasi, mislim da je on NBA igrač, a da zapravo nije u NBA baš zbog ovakvih, ja bih nazvao, ispada. Ne mislim da je loš čovek, jednostavno, to su dečije bolesti, ja bih to tako nazvao. Ne znam kako može sebi neko da dozvoli da na ovom nivou napravi tako nešto – zaključio je iskusni stručnjak za Sportal.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter