1
Fudbal
Rade Bogdanović

FOTO: Printscreen/YouTube

RADE BOGDANOVIĆ PONOVO SUROVO ISKREN: „Sad da naiđe Piksi, ja bih mu rekao…“

Objavljeno: 11.09.24 u 20:47

Kada je nešto za kritiku, on kritikuje, ali ume i da pohvali, kada je nešto za pohvalu.

Rade Bogdanović se prethodnih dve godine „probio“ u fudbalski svet, svojim iskrenim komentarima i pogledima na svet.

Jedan je od glavnih kritičara kada je u pitanju Dragan Stojković Piksi, ali nakon meča sa Španijom, imao je i nešto pozitivno da kaže.

Podsećamo, Srbija je igrala nerešeno sa Španijom na svom terenu – 0:0, ali je isto tako pretrpela poraz od Danske na gostovanju, 0:2.

Da sad naiđe, ja bih mu rekao: „Selektore, čestitam na dobroj utakmici protiv Španije, dobro taktički postavljenoj formaciji gde smo igrali protiv prvaka Evrope i da smo odigrali 0:0, da su se momci borili maksimalno jer moje analize su, od utakmice do utakmice. U sportu se ne živi u prošlosti, a ja moram da komentarišem samo ono što mi moje oči vide – rekao je Rade za Sportske.ba, te potom dodao:

Pa ja sam bio umeren. Rekao sam da ja tu ne očekujem brodolom jer ipak je početak kvalifikacija, septembar mesec. Mi smo se dobro organizovali, stisli sa onim što smo imali i imali smo čak jednu-dve dobre šanse, ali rezultat je po meri. On je osnov za dalje utakmice i jedno jako dobro samopouzdanje, ali ja to ne shvatam lično, šta god da mi neko kaže – zaključio je nekadašnji fudblaski as.

22
5
1 Komentara
  1. Rade ne seri više, nisi dobio deo kolača pa samo plačeš non stop
    Ni stenice nisu dosadne kao ti, vrištiš već treci mesec.
    Zapravo odakle si ti gde si igrao šta si ti radio i čim se baviš.
    Ne bitan si bre.

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter