0
Fudbal

Serbia's Filip Kostic (Right) vies with England's Jude Bellingham during the UEFA EURO 2024 group stage match between Serbia and England at Arena AufSchalke on June 16, 2024 in Gelsenkirchen, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

TRKA ZA KOSTIĆA ULAZI U ZAVRŠNICU: Za Srbina se bore dva velikana, žuto-crni bliži potpisu!

Objavljeno: 08.09.24 u 12:29

Kostić kod Murinja?!

Filip Kostić još uvek nije rešio pitanje kluba za ovu sezonu, ali postoji sve veća verovatnoća da će njegova sledeća destinacija biti Turska, tačnije Fenerbahče.

Ovaj turski gigant pokazao je ozbiljno interesovanje za srpskog fudbalera i trenutno vodi pregovore sa Juventusom o potencijalnom transferu.

U Fenerbahčeu već igraju poznati fudbaleri poput Dušana Tadića, Edina Džeka i golmana Dominika Livakovića, dok je trener ekipe slavni Žoze Murinjo, koji je ove sezone preuzeo klupu. Fenerbahče je ponudio Juventus pozajmicu sa opcijom otkupa, dok bi Juventus radije da otkup bude obavezan. Ipak, čini se da bi torinski klub mogao da prihvati i ponudu Fenera.

Iako se do nedavno činilo da je Kostić na pragu prelaska u Galatasaraj, čini se da Fenerbahče sada ima prednost u trci za njegov potpis. Prema izvorima, Kostić bi uskoro trebalo da razgovara direktno sa Murinjom, nakon čega će doneti konačnu odluku o svom sledećem klubu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter