1
Fudbal
Dragan Stojkovic Piksi

FOTO: Starsport

KAKO ĆE IZGLEDATI REPREZENTACIJA ZA MESEC DANA? Ovako je selektor odgovorio na to pitanje! (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.24 u 22:40

Srbija će 12. i 15. oktobra igrati protiv Švajcarske kod kuće i Španije u gostima.

U drugom kolu Lige nacija, danski fudbaleri su savladali Srbiju, potpuno obuzdavajući naš napad i ostvarivši drugu pobedu sa istim rezultatom kao protiv Švajcarske, 2:0.

Selektor srpskog tima, Dragan Stojković Piksi, izjavio je  da je naš tim bio u nepovoljnom položaju kada je reč o individualnom kvalitetu igrača. Kada je upitan o sastavu za predstojeće utakmice u oktobru, Stojković je ostavio mnogo otvorenih pitanja.

To ćemo videti. Imamo još mesec dana do toga. Videćemo na koje igrače možemo da računamo. Za to služi Liga nacija nama. Mi ne mislimo da ćemo igrati finale. U oktobru će možda biti izmenjen sastav. Ima vremena – rekao je Dragan Stojković posle meča.

Srbija će 12. i 15. oktobra igrati protiv Švajcarske kod kuće i Španije u gostima, u mečevima trećeg i četvrtog kola Lige nacija.

 

4
5
1 Komentara
  1. Majstore prvo poluvreme drugo poluvreme ,nije fizika,nego nije isto igrati na 0-0 i kada primis gol, na0-0 bi se branio ,a na 1-0 treba da igras,mi smo umorni 2 utakmice za tri dana,a danci za tri dana igrali hokej

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter