2
Domaći fudbal
silas

FOTO: FK Crvena zvezda

SILAS PREDSTAVLJEN NA MARAKANI: Zvezda dominira u srpskom fudbalu, jedva čekam da zaigram pred Delijama! (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.24 u 16:14

„Veoma sam srećan i ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu“

Još jedno veliko pojačanje za Crvenu zvezdu stiglo je u finišu letnjeg prelaznog roka, a reč je o Silasu koji je zadužio dres sa brojem 15.

Veoma sam srećan i ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu. Sviđa mi se i to što ću živeti u Srbiji. Mislim da možemo mnogo zajedno i radujem se upoznavanju sa novim saigračima, te stručnim štabom. Verujem da nas velike stvari očekuju. Kada je reč o meni, doživljavam sebe kao napadača i smatram da mi je brzina najveći kvalitet – počeo je Silas.

Osvrnuo se i na očekivanja, ambicije, kao i na navijače.

Ambicije su jasne – dupla kruna u Srbiji i što bolji rezultati u Ligi šampiona. Znam da Zvezda dominira u srpskom fudbalu i verujem da će to tako i ostati. Kada je reč o Ligi šampiona, mislim da bi to ključnu ulogu mogla da odigra atmosfera na našem stadionu. Znam da Zvezda ima sjajne navijače i jedva čekam da zaigram pred njima – podvukao je novi ofanzivac crveno-belih.

Silas se i na srpskom obratio Delijama.

@crvenazvezdafkSilas je stigao u Zvezdu! 🔥🔴⚪️♬ original sound – FK Crvena zvezda

Koliko bodova će osvojiti Crvena zvezda u Ligi šampiona?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
22
2
2 Komentara
  1. Ne znam koliko je ovaj covek desno sposoban, koliko je vazan deo uprave, ali kao covek je toliko ne primeran i smesan da kazem da je prosto njegova pojava u medijima u najmanju ruku blamaza za klub.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter