0
Košarka
09042024 KKMega NBAGLUnited Graham 4429 2048x1365

FOTO: Mega MIS

DIRLJIVE SCENE: Sin Dejana Milojevića dobio prelep poklon pred start Megine utakmice! (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.24 u 14:26

Odlična provera za srpski tim.

Košarkaši Mega MIS-a doživeli su prvi poraz na pripremama uoči nove sezone.

Tim Marka Baraća je izgubio od All-star ekipe razvojne NBA lige rezultatom 99:81 u utakmici koja je odigrana u Santa Kruzu.

U redovima Mega MIS-a najefikasniji je bio Kosta Kondić sa 22 poena, a ispratio ga je Bogoljub Marković sa 18, dok je Timotej Malovec dodao devet poena.

Ovo je za sve nas neko novo iskustvo. Mislim da smo u dobrom delu utakmice radili dobre stvari, sve ono što smo trenirali u prethodnih mesec dana. Protiv ovih momaka nemaš prava na grešku. U prvom poluvremenu smo bili na jednocifrenoj brojci sa izgubljenim loptama, dok smo na kraju meč završili sa 24 izgubljene lopte. Mislim da je i to presudilo da ovakav rezultat bude na kraju. U meč smo ušli sa više respekta nego što je trebalo ali već u sledećoj utakmici koja nas uskoro očekuje moramo da budemo čvršći – rekao je košarkaš Mega MIS-a Kosta Kondić.

Pred početak susreta je pušten kraći film posvećen Dejanu Milojeviću, a bivši NBA košarkaš, sada konsultant u Golden Stejt Voriorsima, Zaza Pačulija, uručio je dres Ratnika iz San Franciska njegovom sinu, sada članu stručnog štaba Mega MIS-a, Nikoli Milojeviću.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter