0
Domaći fudbal

Marakana, stadion Crvena Zvezda, Red Star Stadium 26.4.2014. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT). © 2014 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com

BOMBA NA MARAKANI: Zvezda zamenu za Hvanga našla u detetu Pari Sen Žermena! (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.24 u 16:19

On je odigrao osam zvaničnih mečeva za PSŽ!

Crvena zvezda prodala je najboljeg fudbalera, In Beom Hvanga, i zaradila oko 8 miliona evra. Ipak, napravila se rupa u timu, konkretno na Hvangovoj poziciji, a crveno-beli žele da tu rupu popuni bivši fudbaler Pari Sen Žermena, Eduar Mišu.

Prema ekskluzivnom izveštaju francuskog lista „Ekip“, ovaj igrač je prethodno bio član Paris Sen Žermena (PSŽ) i odigrao osam zvaničnih utakmica za francuski klub. Takođe je bio na pozajmicama u Sanderlendu i Adani.

Zvezda nije jedini klub zainteresovan za ovog igrača, jer se za njega raspituju i neimenovani klubovi iz Belgije i Holandije.

Očekuje se da bi on mogao biti zamena za In Beom Hvanga, a pored njega, Zvezda razmatra i druge opcije, uključujući Krunića i Saulija Meitea.

9
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter