0
Evropske lige
salah

FOTO: X/@LFC

LIVERPUL PONIZIO JUNAJTED NA OLD TRAFORDU: Šou Salaha i Dijaza u najvećem derbiju Engleske! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.24 u 19:00

Junajtedu se prilično crno piše – ako je suditi po startu sezone!

U okviru 3. kola Premijer lige odigran je najveći derbi Engleske i fudbaleri Liverpula su više nego ubedljivo savladali Mančester junajted na Old Trafordu – 3:0 (2:0)

Postigao je Aleksander Arnold pogodak u 7. minutu, ali mu je poništen zbog ofsajda nakon intervencije VAR sobe. On je taj pogodak proslavio „polupcem“ u kameru, što je podsetilo na radovanje Stivena Džerarada. Na njegovu žalost, sve je palo u vodu zbog minimalnog ofsajda.

Do prvog gola čekalo se do 35. minuta, kada je Luis Dijaz zasluženo doveo goste u prednost.

Asistent kod prvog gola bio je Mohamed Salah, a tako je bilo i kod drugog gola. On je viđen već u 42. minutu, a strelac je ponovo bio sjajni Dijaz.

Pokušao je Junajted da se prodrma na poluvremenu, ali je njihove snove o preokretu srušio sjajni Mo Salah pogotkom u 56. minutu.

Junajtedu je ovo drugi poraz nakon tri kola i početak sezone nije nimalo dobar. Što se Liverpula tiče, Slotov tim je na maksimalnin 3 od 3.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter