8
Domaći fudbal
Partizan v Borac Super League 2016 2017

FOTO: STARSPORT

JAKE REČI MILOVANA RAJEVCA: Srbija ima samo Crvenu zvezdu, Marakana je tvrđava koja se teško osvaja!

Objavljeno: 31.08.24 u 14:24

„Zvezdina pobeda nas je podigla i mnogo nam znači“

Fudbalski trener Milovan Rajevac govorio je o plasmanu Crvene zvezde u Ligu šampiona, kao i o stanju u srpskom fudbalu na TV Prva.

Zvezda se plasirala u Ligu šampiona pobedom nad Bode Glimtom u kvalifikacijama.

– Sve se skockalo u Beogradu, 12. igrač publika i 3:2 u ukupnom rezultatu. Zvezda je prvi meč dosta loše odigrala, a ispratio sam oba trenera i njihov je rekao da su vežbali prekide, a sva tri primili iz prekida. Ne znam šta su vežbali, razmišljao sam šta će biti u Beogradu i pobeda je bila fenomenalna i finansijski i sve drugo. Cela zemlja živi za to.

Novi format, žreb, kakve su šanse?

Milovan Rajevac (FOTO: Starsport)

– Samim ulaskom u Ligu šampiona je ostvaren veliki uspeh, ali ne treba se zadovoljiti. Svi znaju da je Marakana tvrđava koja se teško osvaja. Velika pobeda je izvojevana i čestitam Milojeviću, priredili su nam nešto mnogo. Sada će on sa saradnicima imati mnogo posla, jaki su protivnici, ali fudbal je takav sport i uvek tražite nešto iznad vaših mogućnosti. To su najjači evropski i svetski klubovi.

Srpski fudbal je u lošem stanju…

– Zvezdina pobeda nas je podigla i mnogo nam znači. Rijeka je igrala protiv Olimpije i izgubili 5:0 pa osim Dinama nemaju nikoga. Mi isto tako imamo samo Zvezdu. Velika satisfakcija i sve nas je pokrenulo. Da smo izgubili ja bih sigurno bio na Zlatiboru, a ovako možemo da se radujemo jer smo otišli daleko. Da vam dođe Barselona i da gostujete takvim timovima, finansijski nije zanemarljivo i nadam se da će još novca stići jer je Zvezda ipak ispod tih klubova finansijski.

41
9
8 Komentara
  1. Niko da se upita o kljucnim uzrocima ,tj faktorima npr uspeha Cergarke i propasti svih ostalih do neverovatnog brukanja srpskog fudbala. Svi cute o tome, i svi glodju svoje koske po povrsini. Malo zagrebite u uzroke gospodo! Razumem opijenost navijaca Cergarke , njima nista ne mozes prigovoriti,oni slave svesni kako je to i zasto je to sve stiglo . Valjda ce se neki postidjeti sto se sve trpalo u jednu bacvu a iz nje mozes samo da se opijas u slavljima donekle, ,i to ce nestati! Mora.
    Koliko je srpskih SLigasa u drzavnom vlasnistvu? Osim par klubova svi. Da li Drzava brine o svima ravnopravno ili po politickim motivima? To je pitanje, jednako kao i gde i zasto su se pravili novi stadioni bas u tim sredinama a cela SL Srbije je uboga po infrastrukturi. AKo hocemo uspesne klubove u Evropi moramo jednako brinuti o svima koji idu tamo da igraju. I zasto ne reci: ova aktuelna vlast je presla svaku granicu normale i podnosljivog ukusa da bi se njena kuhinja fudbalska iole progutala! Da li je trpanje svih finansijskih resursa za fudbal u Cergarku zbog interesa vladajucih struktura i stranke? Otvoreno recimo:I tekako -jeste! Neki njihovi fanovi kazu da je centrala SNS bas u Ljutice Bogdana, tamo je u kancelarijama slika jednog coveka kao ikona Sv.Save, svi je ljube kad prilaze. Ne salim se, to je istina, na Internetu kruze klipovi kako u Tersmanovoj kancelariji to rade! Nisam to gledao, gadi mi se, ali verujem ljudima koji mi to kazu! Sve je to sramota i izaziva ogorcenje ostalog dela naroda,partizanovaca narocito. DObro je poznata teza da se Partizanu pomaze taman toliko da prezivljava ali nikako do nivoa ozbiljne konkurentnosti. I to se radi na svakakve nacine , pa i kasnim pritokom i te crkavice kao pomoci. A Cergarki se i pre prelaznog obezbede svi resursi da prva pokupi sve sto valja,onda se svi ostali slikajte sa praznim ambarima. Jadno, bedno, zalosno, ponizavajuce i bezobrazno.
    I onda se hvali Cergarka jer je uspela,hm?! I onda se na sve talambase pise po svim cergarskim medijima po povrsini ali niko o uzrocima ,faktorima sloma i propasti srpskog fudbala. Jer, nekom je bas briga za to, davno je jasno celoj Srbiji: daj Zvezdi da pobedi(s) i imas sve, do veka i bez vremnskog ogranicenja. Neko moze citati ovo i izmedju redova, a neko i ne! Tuga jedna, velika tuga! A najgora stvar je sto se ubio potpuno interes za fudbal, ,tesko ce nase selekcije ista uraditi za dugo vreme. Pripremimo se za poraze u dugom nizu. Krenuce bolje kad se izravnamo potpuno sa Andorom, Lihtenstajnom i Baltickim talentima! Malo morgen!

    2
    3
    Odgovori
  2. Kakav Vucic i drzava glupi grobari Zvezda igra Evropu Ligu sampiona osvaja titule gazi vas u derbiju. Dosao je i taj dan bankrotirao je i Partizan sa dugom od preko 50 000 000 evra nema vam spasa.

    3
    3
    Odgovori
  3. VUCICU SPOMENIK I IME STADIONA ,BEZ NJEGA BILA BI UGASENA KAO STO JE BILA. DAJTE BRE ISTINU, KOJI TERZIC ,VESIC ,COVIC I PIKSI. VODJA JE VASKRSAO ZVEZDU !

    4
    5
    Odgovori
  4. E MOJ RAJEVAC CIGO. GDE JE BILA PRE VUCICA. U KOMI. TO KAZI. VUCIC I NJEGOV PLAN VISEGODISNJI DOVEO ZVEZDU DO USPEHA. U VUCICEO VREME V.K. PARTIZAN, I FK PARTIZAN UNISTENI. NIJE OVO SLUCAJNO.

    5
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter