3
Domaći fudbal
Okupljanje prozivka, pocetak priprema FK Crvena Zvezda

FOTO: STARSPORT

DA LI ODLAZE ĐIGA I HVANG? Marko Marin dao odgovor na to pitanje!

Objavljeno: 29.08.24 u 10:21

Marko Marin dao odgovore na pitanja koja muče mnogo navijače Zvezde!

Tehnički direktor Crvene zvezde, Marko Marin, dao je izjavu za Mozzart Sport nakon što su crveno-beli obezbedili plasman u elitno takmičenje, pobedivši Bode Glimt u nezaboravnoj atmosferi na Marakani.

Golove za Zvezdu postigli su Bruno Duarte iz penala i Uroš Spajić nakon kornera koji je izveo Timi Elšnik

Navijače je posebno oduševio Naser Điga, kojem su nekoliko navrata sa istočne i zapadne tribine navijači skandirali prezime.

FK Crvena Zvezda v FK Bodo/Glimt UEFA Champions League Play Off Second Leg
FOTO: STARSPORT

– Mnogo mi je drago zbog Nasera, jer smo ga doveli kada je ispao iz francuske druge lige. To je samo po sebi bio ogroman uspeh, da smo uvideli njegov potencijal. Naravno, on se razvio u ovih godinu dana i ovo danas kako je odigrao je briljantno. Već je prošle nedelje odigrao odličnu utakmicu. Danas je sve potvrdio odigravši na još višem nivou. Nadam se da će to potvrditi i u Ligi šampiona – rekao je Marko Marin, koji je upitan da li Điga ostaje, na šta je samo kratko odgovorio.

– Sigurno.

Ipak, još ništa očigledno nije sigurno kada je u pitanju Hvang In Beom. Korejac je bio motor Crvene zvezde na ovom meču, a nakon što je završen otkrio je da još ne zna da li će ostati na Marakani.

Prema saznanjima Telegrafa, čelnici Zvezde su odlučili da ga zadrže, uprkos ponudama koje ima, a žele ga holandski velikani Ajaks i Fejenord. 

FK Crvena Zvezda v FK Bodo/Glimt UEFA Champions League Play Off Second Leg
FOTO: STARSPORT

Marin ističe da je Korejac ponašanjem zaslužio da ga puste, ukoliko želi da ode. Ali, sve će biti jasno naredna dva dana.

– In Beom je svakako vrhunski igrač, dokazao je koliko voli i bori se za klub, ali sačekaćemo ovih dana. Ako In Bom želi da ode, zaslužio je da ga pustimo u poslednjih par dana prelaznog roka. Imamo nekoliko ponuda za In Beoma, sešćemo s njim i zajedno odlučiti šta je najbolje i za njega i za klub – zaključio je Marin.

28
2
3 Komentara
  1. Штета би било да оде, то би био велики губитак за Звезду. Што се њега тиче, Ајакс и Фејнорд и нису нека степеница напред. Лично мислим да би Звезда (са Хвангом) могла победити и једну и другу екипу. Али, ако жели ићи…не треба никоме незадовољан играч у екипи.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dace mu malo vise para, da bi igrao za Ajax u Ligi Evrope. Pri cemu je ovaj Ajax mozda na nivou Zvezde, ali kako su igrali protiv Vojvodine, ne bih rekao da su ni na tom nivou. Svakako bolje da igra protiv velikih klubova gde nekom mozda i zapadne za oko pa ga kupe, mada sa 28 godina poprilicno je kasno.

    2
    0
    Odgovori
  3. Surovi profesionalac….!
    Ako želi da ide mora se ispoštovati njegova želja i dogovor,samo Holandska liga je tek malo jača od naše.
    Hvang je igrač za top 3 lige!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter