1
Fudbal

Jug Stanojev during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between TSC Backa Topola and Partizan at stadium TSC Arena on May 01, 2023 in Backa Topola, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDINO DETE NAPUSTILO SRBIJU, PA BEZ DLAKE NA JEZIKU PORUČILO: „Unapred se zna ko će biti šampion!“

Objavljeno: 26.08.24 u 14:55

Interesantna izjava nekadašnjeg člana omladinskog pogodna ‘crveno-belih’.

Sjajni bočni fudbaler Jug Stanojev ovog leta odlučio je da napusti subotički Spartak i pređe u redove Almatija iz Kazahstana.

Nije tajna da je ključnu ulogu u ovom transferu odigrao trener Almatija, nekadašnji šef struke SpartakaAleksandar Keržakov. On je jako dobro upoznat sa kvalitetima Juga Stanojeva i otud poziv.

Po odlasku u Kazahstan, Jug je za tamošnje medije dao jednu krajnje interesantnu izjavu:

Za ovo kratko vreme ovde zaključio sam da je nivo fudbala u Kazahstanu na visokom nivou. Ako bismo poredili kvalitet fudbala ovde i u Srbiji, mislim da su na sličnom nivou. Uz bitnu razliku, u Srbiji se uvek zna unapred ko će da bude šampion, dok to ovde nije slučaj – rekao je on.

68
15
1 Komentara
  1. Pa svako normalan ce i reci da se unapred zna ko ce biti sampion. Samo glup ne vidi da je Zvezda otisla daleko iznad svih po kvalitetu,organizovanosti,marketingu,zaradi itd.

    2
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter