0
Košarka
stojacic

FOTO: 3X3SERBIA

VUČIĆ ČESTITAO SREBRNIM BASKETAŠIMA: Evo šta im je poručio predsednik Srbije!

Objavljeno: 25.08.24 u 20:44

Malo je falilo da zlato bude srpsko, šesti put u nizu!

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se javnosti povodom izvanrednog uspeha srpske basket reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Beču, gde su naši sportisti osvojili srebrnu medalju.

U uzbudljivom finalu, naši basketaši su se susreli s domaćinom, reprezentacijom Austrije, koja je na kraju izašla kao pobednik rezultatom 18:17.

Iako je srpski tim izgubio šampionski naslov koji su držali pet uzastopnih godina, Vučić je istakao izvanredne napore i posvećenost igrača. Predsednik je pohvalio sve članove reprezentacije za hrabrost i sportski duh koji su pokazali tokom takmičenja.

Srebrni basketaši, najiskrenije čestitke na osvojenoj medalji na Evropskom prvenstvu. Vaša izuzetna borbenost i timska koordinacija sve su nas oduševili i pokazali da je srpski basket na vrhu evropskog sporta. Želim vam mnogo uspeha i sportskih dostignuća u budućnostinapisao je Vučić na društvenoj mreži „X“.

 

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter