3
Domaći fudbal
saric

FOTO: Printscreen/Arena Sport

GOLČINA U NADOKNADI, PA DIREKTNO ISKLJUČENJE: Napadač Napretka proslavio gol na vulgaran način, a to ga je skupo koštalo! (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.24 u 23:28

Jednostavno, neke stvari ne mogu proći nekažnjeno!

U dramatičnom finišu utakmice između Vojvodine i Napretka, koja se odigrala u Bačkoj Topoli, gosti iz Kruševca odneli su pobedu zahvaljujući spektakularnom golu Marka Šarića.

Naime, u poslednjem minutu nadoknade, Šarić je izvanrednim udarcem sa distance poslao loptu pod prečku gola domaćih i tako odlučio ishod susreta. Međutim, njegova proslava je bacila senku na njegovu briljantnu igru.

Šarić je, u trenutku slavlja, neprimereno reagovao i obratio se publici na uvredljiv način, što nije prošlo nezapaženo. Nakon što je VAR pregledao situaciju, sudija Dejan Trifković je bio primoran da reaguje i da direktan crveni karton igraču Napretka zbog nesportskog ponašanja.

Ovaj incident je zasenio veliki trenutak utakmice i ostavio utisak na sve prisutne.

41
13
3 Komentara
  1. bio je odgovor na provokaciju.ocigledno je da nekome prvo odgovara a posle mu dsje sta je zadluzio.dokle vise neyportsko ponasanje?svsko se raduje kada da gol ali oni koji ga prime nesto im nije pravo

    3
    1
    Odgovori
    • Slično se ponašao igrač Vojvodine na kraju utakmice sa Radniĉkim 1923 u Kg prošle godine, ali sudija nije reagovao.

      0
      0
      Odgovori
      • Tebra, ovoje opšte priznati kodeks ponašanja u Zemunu… Marko jeste otišao iz Zemuna, al Zemun iz njega neće nikada.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter