0
Kladionica

FOTO: Twitter/@premierleague

KO POZNAJE ENGLESKI ZA DESETKU DOBIJA ČETVRTINU MILIONA!

Objavljeno: 24.08.24 u 11:20

Pokažite znanje iz runde u rundu i osvojite 250.000 dinara!

Prošlog vikenda je startovala nova sezone Premijer lige, što znači da je preko 11 miliona trenera sastavilo fantazi ekipe, a još nekoliko miliona ljudi širom sveta se vratilo ispred malih ekrana da prati svoje omiljene timove.

Poput 1. kola, i ovo kolo otvaraju fudbaleri Mančester junajteda koji gostuju Brajtonu od 13.30 časova, a uzbudljivo će od 18.30 časova kada se Aston Vila i Arsenal sastaju u derbiju runde.

Biće ovo još jedna sezona puna uzbuđenja, preokreta i golova, a kako bi dodatno uživali u najboljem engleskom fudbalu kladionica AdmiralBet je odlučila da nagradi sve koji pokažu poznavanje engleskog za desetku. Naime, svako kolo ove sezone vam donosi pravi test znanja – ko pogodi svih 10 parova u jednom kolu, odnosno dobije čistu desetku, osvaja fenomenalnih 250.000 dinara! Pored toga, povodom početka nove PL sezone, AdmiralBet je spremio sjajne specijale sa Fantazi ponudom, kao da Saka osvaja više od 13 poena po kvoti 10 ili da će Isak svojim menadžerima doneti 10+ poena po kvoti 8.

Kako bi testirali svoje znanje potrebno je da odigrate konačan ishod na svih 10 parova u kolu, sa minimalnom uplatom od 100 dinara. Ko pogodi svih 10 parova osvaja 250.000 dinara, a ukoliko više igrača dobije desetku, ta brojka će ravnomerno biti raspoređena dobitnicima. Takođe, pored engleskog, igrači će svakog kola imati priliku da pokažu znanje i španskog fudbala i osvoje dodatnih 250.000 dinara

Testiranje svog poznavanje engleskog fudbala je dostupno svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Pažljivo sastavite tiket, pogodite svih 10 ishoda u kolu i naplatite svoje poznavanje najboljeg engleskog fudbala!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter