90
Košarka

FOTO: Starsport

ČOVIĆ UPOZORAVA PARTIZAN: Videli smo kakav će pristup biti u smislu pritisaka na sudije, žestoko ćemo sve da pratimo! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.24 u 11:31

„Mi u budžetu nemamo nijedan element predviđen za delegata, za sudije“

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je u emisiji „Miljanov korner“ i govorio, između ostalog, o predstojećoj sezoni.

On je govorio i odnosu sa najvećim rivalom Partizanom, pa je između osalog istakao da su crno-beli već pokazali kakav će pristup imati u ABA ligi i KLS, u smislu pritisaka na sudije.

Imamo jednu važnu stvar da napomenemo. To je, i hvala ima na tome (Partizanu, prim. aut), što smo 20. avgusta videli kakav će pristup biti i u ABA ligi i u KLS. U smislu pritiska na sudije, zamena teza,… – rekao je Čović pa se dotakao Boltauzera.

Ja se nadam da nema više „Tom Fordova“ među sudijama, iako smo vrlo oprezni i to ćemo dobro da pratimo. Iako tražimo proveru kako je „Tom Ford“ pušten (prim. aut. Matej Boltauzer). 

Dodao je Čović da će klub sve pratiti šta se dešava.

– Otkriven nam je kompletan koncept tog kompletnog napada. Mi u budžetu nemamo nijedan element predviđen za delegata, za sudije, mi to nemamo. Žestoko ćemo da pratimo sve šta se dešava.

59
233
90 Komentara
  1. ČOVIĆ JE NAJVEĆE ZLO SRPSKE KOŠARKE SVI ZNAJU DA ON VRŠI PRITISAK NA SUDIJE DOK OSTOJA ĆUTI NESME DA PISNE ZBOG OSKARA.ETO ČOVIĆ VEĆ SADA PRETI SUDIJAMA KAKO DA SUDE.

    10
    3
    Odgovori
  2. Daj bre smorio si vise,napravi ekipu da uradimo nesto u evroligi,ne samo da budemo kanta za sutiranje.
    Smorio si vise sa ovim Ostojojom,koga vise on zanima.

    12
    1
    Odgovori
  3. Alo breee, pa ti vec nedelju Dana prices samo o Partizanu, svi su neposteni samo si ti olicenje rada I postenja, Ali breeze, otkaci se vec jednom valjda si primetio da I navijaci Zvezde tube I tvoje komentare ne uzimaju za izbiljno….

    8
    3
    Odgovori
  4. Čović ne može da izađe na televiziji ili na mreži da ne spomene Partizan on je čovek bolestan njemu je Partizan rak rana njemu su svi krivi samo on nije kriv a zna se dobro šta radi čovek i čime se bavi misli A ko radi iste stvari Pa ne mora baš da bude tako njemu se uvek krive sudije ovo nema uticaj na sudije pa vidi se ovih godina pogotovo sada ako bude bio Partizan bolji od Zvezde Čović ima da dobije infarkt

    16
    5
    Odgovori
  5. Čović ne može da izađe na televiziji ili na mreži da ne spomene Partizan on je čovek bolestan njemu je Partizan rak rana njemu su svi krivi samo on nije kriv a zna se dobro šta radi čovek i čime se bavi misli A ko radi iste stvari Pa ne mora baš da bude tako njemu se uvek krive sudije ovo nema uticaj na sudije pa vidi se ovih godina pogotovo sada ako bude bio Partizan bolji od Zvezde Čović ima da dobije infarkt

    13
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter