90
Košarka

FOTO: Starsport

ČOVIĆ UPOZORAVA PARTIZAN: Videli smo kakav će pristup biti u smislu pritisaka na sudije, žestoko ćemo sve da pratimo! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.24 u 11:31

„Mi u budžetu nemamo nijedan element predviđen za delegata, za sudije“

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je u emisiji „Miljanov korner“ i govorio, između ostalog, o predstojećoj sezoni.

On je govorio i odnosu sa najvećim rivalom Partizanom, pa je između osalog istakao da su crno-beli već pokazali kakav će pristup imati u ABA ligi i KLS, u smislu pritisaka na sudije.

Imamo jednu važnu stvar da napomenemo. To je, i hvala ima na tome (Partizanu, prim. aut), što smo 20. avgusta videli kakav će pristup biti i u ABA ligi i u KLS. U smislu pritiska na sudije, zamena teza,… – rekao je Čović pa se dotakao Boltauzera.

Ja se nadam da nema više „Tom Fordova“ među sudijama, iako smo vrlo oprezni i to ćemo dobro da pratimo. Iako tražimo proveru kako je „Tom Ford“ pušten (prim. aut. Matej Boltauzer). 

Dodao je Čović da će klub sve pratiti šta se dešava.

– Otkriven nam je kompletan koncept tog kompletnog napada. Mi u budžetu nemamo nijedan element predviđen za delegata, za sudije, mi to nemamo. Žestoko ćemo da pratimo sve šta se dešava.

59
233
90 Komentara
  1. STA CES BRE DA PRATIS LOPUZO SUDIJE ZVEZDASI ,ZATO PARTIZAN TRAZI STRANE SUDIJE. KO TU ZATEZE CIGANARIO.

    10
    0
    Odgovori
  2. tamo gde je stao prodle godine nastavlja ponovo. seke mrznju i nemir. prosle godine pretio sudijama lincom, ako FMP -Zvezda ne pobedi Partizan i kako se nije oglasio niko iz ABA lige da zastite sudije, sidije umesto igraca odlucile pobednika obesmisljavajuci takmicenje, a uprava EL nakon sto je videla kakav se cirkus od namestanja desio u finalu ABA lige, obznanila da titula u ABA ligi vise ne vodi direktno u EL vec FMP Zvezda mora da plati licencu EL u vrednosti od milion evra, isto kao i drugoplasirani Partizan, cime je pokazala da ne priznaje namestene titule. Prosle godine Partizanu, kao prvaku ABA, nisu trazili da plati licencu EL.

    17
    4
    Odgovori
  3. Steta, „cokija“ pounaju samo od Kosova! Secate li se sta je radio kod Milosevica? Sta je bilo sa Slobom i Zoranom? Kako je privstizovao FMP i ko je pokrenuo „SABLJU“?
    COKI je ne dovrsena prica, mozda ga nesto i stigne, ko zna?

    21
    2
    Odgovori
  4. Otkrij ko ima i koliko? Vec mi ides na produzeni nerv svojom ideologijom… Zbog Covica ne idem na utakice KK CZ.

    18
    1
    Odgovori
  5. Na „crno-beloj simfoniji“ nisam cuo da su navijaci bili nekorektni, sem u slucaju Milovanovica iz MTS, ako se dobro secam, kome su zvizdali.. Mesto i trenutak nisu bili za to.. Nije mi poznato kada i gde je Covic cuo to sto je cuo, ukoliko nije secanje… Ustvari, napadajuci druge, on je vec uveo svoje muljanje u novu sezonu..Sudije…Boltauzer? A zasto se ne oglasi za sudiju Tomislava Hordova, ciji je on? Ili Belosevic i Oberknezevic? Ili onaj slovenac sa srpskim prezimenom, sto je prekinuo zadnju utakmicu zbog navijanja protiv Vesne.. Covic je visom silom postao „godpodin“, ali je u dusi ostao drug VELIKI komunista..

    21
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter