0
ATP
(SP)FRANCE PARIS TENNIS PARIS MASTER

FOTO: STARSPORT

BJANKI O ČUVENOM FINALU ĐOKOVIĆA I CICIPASA: „Mislio je da ga Đoković špijunira“

Objavljeno: 23.08.24 u 15:45

Nole je posle velikog preokreta slavio!

Bivši fizioterapeut Stefanosa Cicipasa, Žerom Bjanki, podelio je zanimljivu priču iz priprema za finale Rolan Garosa 2021. godine, gde je Grk igrao protiv Novaka Đokovića.

Pre ključnog meča, Cicipas je produžio zagrevanje na čitavih sat i dvadeset sedam minuta, dok je standardno trajanje bilo samo 45 minuta. Bjanki je opisao situaciju kao veoma neobičnu, posebno zbog komentara koje je tokom tog vremena davao Cicipasov otac, Apostolos.

Zagrevanje je trajalo sat i dvadeset sedam minuta. Obično traje maksimalno 45 minuta. Rekao sam: ‘Stefanos apsolutno mora da stane, ima meč!’. Na kraju sam otišao pre kraja. Tokom treninga, leteo je dron, a otac je poludeo govoreći da ga špijunira ‘Đoko’rekao je Bjanki za „Ekip“.

Cicipas je u tom finalu imao prednost od 2-0 u setovima, ali nije uspeo da osvoji titulu. Od tada, srpski teniser Novak Đoković je trijumfovao u još tri finala (Rim, Astana, Australijan Open) protiv Cicipasa.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter