1
Domaći fudbal
In-Beom Hvang

Inbeom Hwang Crvena Zvezda vs Young Boys, UEFA Champions League, Group G football match in Belgrade, Serbia on Oct. 3. 2023. (photo by David Damnjanovic/STARSPORT)

GRČKI MEDIJI JAVLJAJU: Hvang odlazi posle Bodea?!

Objavljeno: 21.08.24 u 21:47

Dugo se piše o status Hvanga u Crvenoj zvezdi!

Fudbaleri Crvene zvezde suočili su se s porazom u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona, izgubivši od Bode Glimta u Norveškoj rezultatom 2:1. Sada će crveno-beli morati da preokrenu situaciju na Marakani kako bi izborili mesto u elitnom evropskom takmičenju, ali to nije jedini izazov s kojim se suočavaju.

Prema informacijama grčkog portala „Sport24“, Panatinaikos je izrazio ozbiljno interesovanje za fudbalera Crvene zvezde, In Beom Hvanga. Ovaj vezista je na vrhu liste želja grčkog kluba, koji traži igrača za poziciju „osmice“ što je pre moguće.

Hvanga vide kao idealno pojačanje, a osim njega, Panatinaikos prati i Sualija Meitea iz Benfike.

Zvezda bi mogla imati prednost u ovoj situaciji ukoliko se plasira u Ligu šampiona, dok se Panatinaikos trenutno bori u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

0
22
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter