0
Domaći fudbal
Ivan Radovanović

FOTO: Starsport

NOVA SMENA U SUPERLIGI: Jedinstvo sa Uba se rastalo sa trenerom koji ga je uveo u elitu! (FOTO)

Objavljeno: 14.08.24 u 11:58

Jedinstvo se odlučilo za potez koji je posle loših rezultata nekako i logičan!

Četvrto kolo Superlige Srbije donelo je novu smenu na trenerskoj klupi. Nakon neuspešnog starta sezone, fudbalski klub Jedinstvo Ub odlučio je da prekine saradnju sa dosadašnjim trenerom Ivanom Radovanovićem, koji je klub uveo u najviši rang srpskog fudbala.

Radovanović je, nažalost, platio cenu loših rezultata, budući da je Jedinstvo u prva četiri kola ostalo bez osvojenog boda, zauzimajući poslednje mesto na tabeli.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fudbalski klub Jedinstvo (@fkjedinstvo_ub)

FK Jedinstvo Ub i Ivan Radovanović su sporazumno raskinuli saradnju. Ivan će ostati upamćen kao prvi trener u istoriji koji je uveo Ubljane u Superligu Srbije. Leso, hvala ti na svemu i želimo ti puno sreće – stoji u objavi Jedinstva na Instagramu.

Ovim potezom, Radovanović postaje drugi trener koji je ostao bez posla od početka sezone, nakon što je Mladost iz Lučana smenila Dejana Joksimovića.

Ivan Radovanović je tokom svoje igračke karijere nastupao za klubove poput Partizana, Smedereva, Atalante, Pize, Bolonje, Novare, Kjeva, Đenove, Salernitane, i Jedinstva. Takođe, upisao je 10 nastupa za reprezentaciju Srbije.

Jedinstvo će svoj naredni meč odigrati u subotu, kada će gostovati ekipi Tekstilca, pokušavajući da preokrene trenutni negativni niz.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter