0
Fudbal
Strahinja Pavlović, Luka Jović

FOTO: X/@acmilan

JOVIĆU MINUT DOVOLJAN DA ZATRESE MREŽU: Strahinja Pavlović debitovao za Milan! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.24 u 09:14

Jović je odmah uspeo da se upiše u strelce po ulasku na teren!

Srpski reprezentativac Luka Jović postigao je gol za Milan u poslednjoj prijateljskoj utakmici pred početak sezone, u kojoj su „rosoneri“ savladali Moncu rezultatom 3:1 i osvojili trofej „Silvio Berluskoni“.

Jović, koji nosi dres sa brojem devet, ušao je u igru na početku drugog poluvremena umesto Alvara Morate i samo minut kasnije upisao se u strelce. Gol je postigao jednostavnom, ali efikasnom egzekucijom, prateći akciju tima i iskoristivši odbitak od golmana gostiju da iz peterca pošalje loptu u mrežu, donoseći Milanu vođstvo od 2:1.

Osim Jovića, za Milan su se u strelce upisali i Rejnders, koji je postavio konačan rezultat, kao i Pablo Mari, čiji autogol je doveo domaće u početno vođstvo.

Sa druge strane, jedini pogodak za Moncu postigao je Danijel Maldini, sin proslavljene legende Milana, Paola Maldinija, koji je privremeno izjednačio rezultat.

Utakmica je bila prilika da navijači „rosonera“ pozdrave nove članove tima, uključujući Alvara Moratu, Strahinju Pavlovića, i Emersona Rojala. Pavlović, drugi srpski reprezentativac u Milanu, na teren je izašao zajedno sa Jovićem na početku drugog poluvremena.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter