0
Olimpijske igre Pariz 2024
uroš stevanović

FOTO: VSS

POVRATAK OTPISANIH IZ PARIZA: Selektor vaterpolista iz Beograda poslao moćnu poruku! (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.24 u 13:36

Stevanović je otkrio da je ključna utakmica bila protiv Grčke

Danas su zlatni vaterpolisti Srbije dočekani na aerodromu „Nikola Tesla“ uz taktove muzike iz serije „Otpisani“, simbolično jer su mnogi sumnjali u njihov uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu. Međutim, selektor Uroš Stevanović jasno je stavio do znanja da se ekipa nikada nije smatrala otpisanom.

Ne znam ja ko nas je otpisao. Mi kao grupa nismo bili otpisani i nismo išli kao otpisani. Otišli smo da odbranimo zlato. Rekao sam momcima da ne prate medije, da ne čitaju komentare i da smo mi ti koji kreiraju atmosferu. Hteo bih prvo da slava i hvala Bogu koji nas je nagradio, pa da se pre svega zahvalim svima u stručnom štabu. Čestitao sam im ne što su olimpijski šampioni, nego jer su pobedili sebe – svoje sujete, strahove i mane – imali smo probleme i nemam tu šta da dodam – rekao je Stevanović koji je dodao da je meč sa Grčkom bio najteži i da mu je drago što su na vreme tempirali formu za četvrtfinale.

Iskusni reprezentativac Miloš Ćuk poručio je sa osmehom na licu:

– Sve je planski bilo rađeni, jedino smo protiv Australije promašili. Ne može nikad da bude lako. Bar mi, naša reprezentacija godinama unazad je ta grupna faza bila teška i neizvesna, nikad nismo bili. Planski je sve rađeno, nemojte da sumnjate.

Sava Ranđelović, koji sada ima tri zlatne olimpijske medalje, kratko je dodao:

Hvala što ste nas dočekali u ovolikom broju. Zavisi od selektora, mi ćemo biti tu, ako nas pozove bićemo tu – dodao je on.

Podsetimo, večeras od 20 časova je doček srpskih olimpijaca na balkonu Skupštine grada Beograda i svi oni koji su se vratili sa medaljama će sa narodom moći da proslave.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter