0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: Starsport

SRBIJO, SPREMI SE DA DOČEKAŠ ŠAMPIONE: Evo kada i gde će narod imati prilike da pozdravi srpske sportiste!

Objavljeno: 11.08.24 u 19:59

Srbija će sutra pozdraviti osvajače medalja na Olimpijskim igrama u Parizu!

Srbija će sutra, 12. avgusta, organizovati veliki svečani doček za svoje olimpijske medaljiste. Manifestacija će početi u 20 časova ispred Starog dvora, gde će se sugrađanima obratiti naši sportisti koji su doneli medalje sa Olimpijskih igara.

Ispred Starog dvora očekuju se najvažniji olimpijski heroji, uključujući zlatne vaterpoliste, strelce Zoranu Arunović i Damira Mikeca, kao i Aleksandru Perišić, osvajačicu srebrne medalje u tekvondou. Takođe, biće prisutni bronzani košarkaši, dok se još uvek očekuje potvrda dolaska Novaka Đokovića, osvajača zlatne medalje u tenisu.

Očekuje se da će okupljanje ispred Starog dvora privući ogroman broj ljudi, jer će graditi naša sportista u najvećem stilu i pokazati im koliko je njihova pobeda važna za naciju.

Sve je spremno za veliku feštu i proslavu srpskih sportskih uspeha, koja će biti ispunjena radošću i ponosom zbog izvanrednih postignuća naših sportista.

12
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter