0
Domaći fudbal
FK Železničar Pančevo FK Jedinstvo Ub

FOTO: FK Železničar Pančevo

JEDINSTVO NE MOŽE BOD DA OSVOJI: Železničar slavio na Ubu i izazvao nove probleme u timu Nemanje Matića!

Objavljeno: 11.08.24 u 20:35

Železničar je došao do druge pobede u sezoni!

U okviru četvrtog kola Superlige Srbije, na vrućem terenu na Ubu, odigran je meč između domaćeg Jedinstva i ekipe Železničara. Gosti su izašli kao pobednici, slavivši minimalnim rezultatom od 0:1.

Prvo ozbiljno uzbuđenje videli smo u 16. minutu kada je Grgić pripretio golu Jedinstva. Odlično je primio loptu i sjajno se okrenuo, ali njegov šut ka daljem uglu prošao je tik pored stative.

Železničar je nastavio da stvara prilike, a u 35. minutu Eze je još jednom pokazao da će biti značajno pojačanje za ekipu iz Pančeva. Njegov udarac sa distance zaustavio je golman domaćih Jovanović, koji je bio odlično postavljen.

Gosti su do prednosti došli u 37. minutu nakon kornera sa leve strane. Odbrana Jedinstva nije uspela da se organizuje, što je iskoristio Nemanja Milunović. On je uputio loptu na drugu stativu, gde je Knežević sačekao i postigao jedini gol na utakmici.

Domaćinima je nedostajalo prostora u napadu zbog dobro organizovane odbrane Železničara, ali su ipak imali priliku da izjednače u 66. minutu. Lopta je došla do Dimitrića na drugoj stativi, ali je njegov udarac otišao visoko preko gola.

Eze je ponovo bio aktivan u napadu gostiju, šutirajući sa preko 20 metara, ali je Jovanović još jednom bio siguran. Nakon kornera, Milunović je pokušao da duplira prednost, ali je njegov udarac završio na prečki.

U završnici utakmice, domaćin je ostao sa desetoricom igrača na terenu, nakon što je Fereira dobio direktan crveni karton zbog nepromišljenog starta na Lokosu u nadoknadi vremena.

Železničar je zasluženo došao do svoje druge pobede u sezoni, čime je stigao do sedmog boda, dok Jedinstvo i dalje ostaje bez bodova na začelju tabele Superlige Srbije.

Standings provided by Sofascore
0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter