0
Olimpijske igre Pariz 2024
Untitled

FOTO: Screenshot

SLALOM NAVIJAČA KROZ REDARE U MESIJEVOM STILU: Fan uleteo na teren i „izjednačio“ u 97. minutu, takođe i sudija padao na meču! (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.24 u 21:07

Zaista je fino delovao ovaj gol.

Fudbalska reprezentacija Španije izborila je plasman u finale Olimpijskih igara nakon uzbudljivog meča protiv Maroka, koji je završen rezultatom 2:1 u korist Španaca.

Iako smo gledali izvanrednu utakmicu u koj su evropski prvaci uspeli da obezbede pobedu, utakmica je doživela neočekivani prekid u nadoknadi vremena.

Naime, u samom finišu meča, navijač je uspeo da uđe na teren, što je dovelo do kratkog zastoja igre dok su sigurnosne službe intervenisale i udaljile neovlašćenog posetioca. Prekid je trajao nekoliko sekundi, ali je ubrzo nastavljeno da sa igra.

Moramo istaći da je prilično fino kroz redare navijač odradio slalom, iskoristio golamana Španije kao zaštitu i izjednačio rezultat. Jedan od najzanimljivijih momenata na ovom fudbalskom turniru bez sumnje.

Takođe videli smo i scenu gde je glavni sudija utakmice dobio priličan udarac i završio na zemlji.

Španija će u borbi za zlato igrati protiv pobednika duela između Francuske i Egipta, dok će Maroko nastojati da osvoji bronzu u okršaju za treće mesto.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter