0
Olimpijske igre Pariz 2024
nemanja majdov zlato 783160

FOTO: STARSPORT

SNAŽNA OBJAVA NEMANJE MAJDOVA: „Vratićemo im za svaku suzu. Kad tad!“ (FOTO)

Objavljeno: 01.08.24 u 08:12

Mnogo smo očekivali od njega na OI, nažalost niko nije mogao ni da zamisli ovakav splet okolonosti!

Na Olimpijskim igrama juče, srpski džudista Nemanja Majdov doživeo je neočekivani poraz u osmini finala, nakon što su mu tri opomene (šida) dodeljene od strane rumunske sudije.

Ova odluka je izazvala veliko nezadovoljstvo kod Majdova, koji je odbio da se rukuje sa sudijom i izbegao ceremonijalni pozdrav.

Nakon meča, Majdov je na Instagramu oštro kritikovao odluke sudija i nazvao ih „smećarima“. Međutim, u novoj objavi posebno je naglasio svoj ponos na srpsku zastavu i uverenje da će uvek dostojanstveno predstavljati svoju zemlju, uprkos nepravdi koju je doživeo.

– Čast je predstavljati Srbiju, a posebno je privilegija biti Srbin, pravoslavni Hrišćanin. Hvala vam na podršci, toliko mi poruka stiže. Vratićemo im za svaku suzu. Kad tad. Ponosno ćemo stajati pred njima uzdignute glave i nećemo je nikada spustiti. Slava Gospodu na svemu. IC XC NI KA – rekao je Majdov.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nemanja Majdov (@majdovjudo1st)

7
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter