0
Fudbal

Serbia's Dusan Tadic controls the ball during the UEFA EURO 2024 group C football match between Serbia and England at Arena AufSchalke on June 16, 2024 in Gelsenkirchen, Germany. Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TADIĆ MOŽE DA SE DODATNO OBOGATI PRED PENZIJU: Doskorašnji kapiten Orlova ima izuzetno unosnu ponudu na stolu!

Objavljeno: 31.07.24 u 09:17

Tadić bi mogao na Bliski istok.

Fudbalski svet je u iščekivanju mogućeg transfera Dušana Tadića, kapetana Fenerbahčea, koji bi mogao da se preseli u Al Kadisiju. Saudijski klub je spreman da plati šest miliona evra kao obeštećenje, što je samo deo njihove ambiciozne ponude za srpskog vezistu.

Uz to, Tadiću je ponuđen ugovor u vrednosti od 20 miliona evra na dve godine, što predstavlja značajan finansijski podsticaj i moglo bi da ga privuče da napusti Istanbul. Trenutni ugovor Tadića sa Fenerbahčeom važi do kraja tekuće sezone, što otvara mogućnost njegovog transfera u skorijoj budućnosti.

Ovaj potencijalni transfer mogao bi ozbiljno uzdrmati planove Žozea Murinja, trenera Fenerbahčea, koji se trenutno oslanja na Tadića kao ključnog igrača u svom timu. Na poslednjem meču protiv Lugana, Tadić je proveo gotovo sat vremena na terenu, što dodatno naglašava njegovu važnost za ekipu.

Hoće li Tadić prihvatiti primamljivu ponudu Al Kadisije, ili će ostati u Fenerbahčeu i nastaviti saradnju sa Murinjom? Ova odluka bi mogla imati značajan uticaj na oba kluba i na njegovu karijeru.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter