1
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: X/@OKSrbije

DOBRE VESTI ZA NOVAKA: Još jedan potencijalna „mina“ za Đokovića prerano završila takmičenje u Parizu!

Objavljeno: 31.07.24 u 16:58

Novak Đoković pred sobom ima sudar sa Stefanosom Cicipasom, a onda bi mogao da ga čeka dosta lakši zadatak

Novak Đoković je napravio još jedan korak ka osvajanju zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, nakon što se plasirao u četvrtfinale. Sjajna vest za srpskog tenisera stigla je ubrzo nakon njegovog meča: Tejlor Fric, sedmi nosilac turnira i trenutno 12. teniser sveta, ispao je iz konkurencije nakon poraza od Lorenca Musetija sa 2:0, po setovima 6:4, 7:5.

Ovaj neočekivani ishod otvara Đokoviću put ka potencijalnom zlatnom odličju, budući da je eliminisan jedan od bolje rangiranih protivnika. Iako Museti, koji se već dokazao kao izvanredan igrač na šljaci, nije protivnik za potcenjivanje, Đoković sada ima lakši put ka završnici turnira.

Musetija u narednom kolu čeka duel protiv pobednika meča između Alekseja Popirina i Aleksandra Zvereva. Zverev, treći nosilac turnira, smatra se favoritom u ovom duelu, ali Olimpijske igre su poznate po nepredvidivim rezultatima i iznenađenjima.

Dok Novak nastavlja svoju potjeru za zlatom, svi pogledi su usmereni ka njemu i njegovom putu ka istoriji. Sa iskustvom i odlučnošću, Đoković ima sve preduslove da ostvari svoj san i osvoji zlato na najvećoj sportskoj sceni. Njegovi navijači širom sveta veruju u njegovu sposobnost da se nosi sa pritiscima i pokaže zašto je jedan od najboljih tenisera svih vremena.

4
1
1 Komentara
  1. Novinari bi trebali da povedu računa o načinu izveštavanja sa Olimpijade, koju krasi pošteno nadmetanje, prijateljstvo, viteštvo i da smanje na nulu podcenjivanje, podsmešljivost, pakost i sl u svom izveštavanju! Na meču sa Nadalom sam bio prisiljen da isključim zvuk !!! Koliko god da volimo Noleta, toliko moramo da poštujemo druge, posebno Nadala, jer je sjajan sportista!

    0
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter