0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

VEZISTA NA IZLAZNIM VRATIMA MARAKANE: Crvena zvezda hoće da reši Afrikanca u sredini!

Objavljeno: 26.07.24 u 11:53

Ni Zvezda ni Vladan Milojević više ne računaju na njegove usluge

Fudbaler Crvene zvezde, Kings Kangva, uskoro bi mogao napustiti klub iz Ljutice Bogdana. Zambijski vezista nije u planovima trenera Vladana Milojevića, a jedan od potencijalnih klubova zainteresovanih za njegovu uslugu je Hapoel Ber Ševa, gde je Kangva već bio član u mlađim kategorijama, ali nije uspeo da se izbori za mesto u seniorskom timu.

Kangva je stekao afirmaciju tokom tri sezone provedene u ruskom Arsenalu iz Tule, gde je bio relativno standardan. U sezoni 2022/23. bio je ključan igrač za Crvenu zvezdu, ali je izgubio status kod trenera Baraka Bahara.

Proteklu polusezonu proveo je na pozajmici u Kortrajku, gde je nastupao u 12 utakmica i postigao dve asistencije. Pre nego što se povezao sa Hapoelom, Kangva je bio na radaru banjalučkog Borca, kao i ruskih klubova Urala i Dinama iz Mahačkale.

Tokom svoje karijere u Crvenoj zvezdi, Kangva je odigrao ukupno 56 utakmica, postigao 12 golova i zabeležio devet asistencija. S obzirom na trenutnu situaciju, njegova budućnost u klubu je neizvesna, ali se očekuje da će uskoro pronaći novi angažman.

5
5
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter