2
Domaći fudbal
Dynamo Kyiv and FK Partizan Belgrade UEFA Champions League Qualifiers

Dynamo Kyiv and FK Partizan Belgrade UEFA Champions League Qualifiers

NOVI PROBLEMI ZA CRNO-BELE: Status Zubairua još uvek nije rešen!

Objavljeno: 26.07.24 u 14:28

Počinje drugo kolo, a još uvek nije rešeno ovo pitanje!

Iako je Zubairu predao zahtev za srpski pasoš u skladu sa zakonskim procedurama, proces još uvek nije završen. Prema trenutnim informacijama, nije sigurno da će moći da nastupi za Partizan kao bonus igrač u predstojećem meču protiv Jedinstva sa Uba.

Odluka o njegovom statusu očekuje se tokom današnjeg dana, ali njeno donošenje zavisi isključivo od administrativnih procedura Republike Srbije, a ne od kluba.

Zubairu je, s obzirom na to da je u Srbiji već dve godine, podneo zahtev za pasoš odmah po prelasku u Partizan, a uobičajeni rok za završavanje ovog postupka je oko 20 dana.

Ipak, postupak je trajao duže nego što je bilo očekivano. Dok su u Humskoj ulici očekivali da će igrač steći pasoš do početka Superlige, to se nije dogodilo ni pred meč sa Napretkom, niti do danas.

Klub se nada da će konačna odluka biti donesena uskoro, čime bi se omogućilo da Zubairu bude registrovan kao bonus igrač.

7
4
2 Komentara
  1. Ahahahahaha
    Pa eto zašto se toliko skičalo oko bonus igrača..
    Franjevci misle da mogu da ih kupuju i da će država odmah da im da status domaćeg igrača..

    0
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter