1
Olimpijske igre Pariz 2024
Didije Drogba, Novak Đoković

FOTO: Printscreen/Instagram

NOVAK U DRUŠTVU SVETSKOG DŽET SETA: Slavni fudbaleri, NBA šampion i provokativna glumica zajedno sa Đokovićem u Parizu! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 26.07.24 u 08:29

Novak je bio gost jednog luksuznog događaja uoči otvaranja Olimpijskih igara u Parizu

Na glamuroznom gala događaju „Luj Viton Fondacije“ u Parizu, koji tradicionalno okuplja najveće svetske zvezde, pojavio se i Novak Đoković, jedan od najuspešnijih tenisera svih vremena. Đoković je iskoristio ovu priliku da se druži sa nekim od najvećih imena u svetu sporta.

Tokom večeri, Novak je razgovarao sa legendarnim fudbalerom Didierom Drogbom, poznatim po svojim uspešnim sezonama u Čelsiju i osvajanju Lige šampiona. Đoković je zatim proveo vreme i sa bivšom NBA zvezdom Tonijem Parkerom, koji je tom prilikom izjavio:

Novak je za mene jedan od najboljih sportista ikada, u svakom sportu. Definitivno ga možete uporediti sa Majklom Džordanom. Ja ga veoma poštujem – rekao je Parker.

Novak se fotografisao i sa Lebronom Džejmsom, koji će se uskoro suprotstaviti reprezentaciji Srbije u grupnoj fazi Olimpijskih igara. Ljubitelji košarke širom sveta iščekuju ovaj uzbudljiv meč koji će se održati u nedelju popodne.

U društvu ovih sportskih velikana bila je i američka skijašica Lindzi Von, poznata po svom provokativnom stilu i brojnim uspesima na snežnim stazama.

Veče je upotpunila i susret sa Serenom Vilijams, jednom od najuspešnijih teniserki svih vremena, što je dodatno doprinelo sjaju ovog prestižnog događaja.

Gala veče u Parizu još jednom je pokazalo kako sport spaja ljude i omogućava im da dele međusobno poštovanje i divljenje, bez obzira na to iz koje discipline dolaze.

1
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter