0
Domaći fudbal

from left Kosta Nedeljkovic, Stefan Lekovic, goalkeeper Omri Glazer, Marko Stamenic and Strahinja Erakovic during the preparation pripremni friendly prijateljski match between Crvena Zvezda and FK Borac Banja Luka at stadium Radomir Antic on June 29, 2023 in Uzice, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

JOŠ JEDAN MLADI IGRAČ NAPUŠTA ZVEZDU: Član La Lige želi Srbina u svojim redovima!

Objavljeno: 26.07.24 u 23:55

Videćemo šta će biti na kraju

Crvena zvezda je ovog leta vratila talentovanog defanzivca Stefana Lekovića u svoje redove, ali mladi reprezentativac Srbije mogao bi ponovo da napusti Beograd.

Tokom pozajmice u Viljarealu, Leković je bio najbolji igrač rezervnog tima, što je privuklo pažnju mnogih klubova sa Pirinejskog poluostrva.

Španski mediji ističu da se za mladog defanzivca raspituje Kadiz, dok Saragosa već radi na konkretizaciji čitavog posla. Plan španskog drugoligaša je da Stefana Lekovića dobije na jednogodišnju pozajmicu, sa opcijom otkupa na kraju sezone ukoliko se dokaže u novom inostranom mandatu.

Prema tvrdnjama lokalnog sajta „elperiodicodearagon“, klupski čelnici Saragose već su razgovarali sa Stefanom i predočili mu plan za narednu sezonu. Ukoliko dođe do realizacije ovog transfera, Leković će imati priliku da nastavi svoj razvoj u španskoj ligi, koja je poznata po kvalitetnoj igri i odličnim uslovima za napredak mladih igrača.

5
14
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter